Fredag 24. marts 2017 · kl. 20.30

UDSOLGT

ALLAN OLSEN (SOLO)

35 år på landevejen har finpudset Allan Olsen’s kald og beskæftigelse – at være alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. - Som en rigtig solist optræder han med få og enkle virkemidler.


Ifølge Olsen selv er det nu ikke fordi, meget er forandret, siden starten, midt i 70’erne, på de små værtshuse og spillesteder:

Det er dér man lærer alt, man har brug for på en scene... Det er lidt som når man vil klø et næsehorn – det er bedst at nærme sig, når bæstet er mæt... Når man så senere står foran 800 dedikerede fans i en koncertsal, er grundvilkårene såmænd de samme – næsehornet er bare en del venligere....


Ingen danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter 19 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum.

KØB TAPAS

TAPAS I FODERSTOFFEN
Det er muligt at tilkøbe Tapas til dette arrangement, som serveres i foyeren fra kl. 18.30. Der er reserveret pladser i koncertsalen til de spisende gæster.

PRIS FOR TAPAS
· 140 kr
· 170 kr (ikke medlem)

TAG TOGET

Foderstoffen · Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe · Email: foderstoffen@foderstoffen.dk

Foderstoffen
Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe
foderstoffen@foderstoffen.dk

Foderstoffen

 Rudmevej 121 · Rudme · 5750 Ringe

Email: foderstoffen@foderstoffen.dk